WORKWEAR

Werkkleding voor iedereen!

Bliksem! Reclame is specialist in het leveren van (bedrukte) bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Werkkleding moet veilig zijn en tegelijkertijd ook passen bij de uitstraling en het imago van je bedrijf.

Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie- of transportsector, in de horeca of juist op zoek bent naar representatieve werkkleding: wij leveren kleding voor alle branches, voor heren én dames en in vrijwel alle maten.

Onze collectie bedrijfskleding bevat een aantal gerenommeerde merken zoals ,< Dassy>, en die op hun beurt een mooi pakket kleding aanbieden die goed op elkaar aansluit qua kleur en kwaliteit.

Bedrukken of borduren?
Jouw naam of bedrijfslogo is belangrijk, daardoor word je herkend en straal je professionaliteit uit. Kies daarom voor het borduren of bedrukken van jouw naam of logo.

Vraag vrijblijvend een aan zodat je zelf kunt zien hoe jouw bedrijfskleding eruit komt te zien.

Passet beschikbaar
Bedrijfskleding voor je collega’s bestellen is lastig. Daarom stellen wij complete passets in alle maten beschikbaar (bijv. t-shirts, polo’s, sweaters en softshell jassen). Zo heb je een paar dagen de tijd om met je collega’s te bepalen welke maten er nodig zijn.

Showroom
Onze showroom geeft jou de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken, passen en eventueel gelijk te kopen. De showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur of maak een .

Bekijk ons portfolio.