Hoe het allemaal begon …
Wat ooit begon als hobby met een plotter thuis op de zolderkamer, is nu ruim 10 jaar later uitgegroeid tot een heus full-service reclamebedrijf. Met een gedreven en enthousiast team, een eigen werkplaats, productie- en montagedienst zijn wij jouw reclamespecialist in Noord-Nederland.

Onze missie
Geen vraag is ons te gek. Sterker nog, we houden juist van uitdagingen waarin we onze creativiteit, professionaliteit en een flinke dosis ervaring kunnen toepassen. Niet voor niets is onze missie dan ook om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Onze visie
Vanaf het begin af aan, dat is inmiddels ruim 10 jaar geleden, gebruiken wij  onze slogan ‘See the difference’ oftewel zichtbaar het verschil. Wij maken jouw bedrijf of boodschap zichtbaar met opvallende én effectieve binnen- en buitenreclame. Het verschil maken doen we door onze persoonlijke aanpak, creativiteit en professionaliteit.

Ons team
Ons  <team> telt momenteel 8 medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Van grafisch vormgever tot signmaker, die jouw idee volledig uitwerken van concept tot realisatie. We beschikken over een eigen productie en montagedienst. Spoed- of maatwerk is dan ook geen probleem.

Ben jij benieuwd naar de gezichten achter Bliksem Reclame? Maak dan kennis met ons <team>.

Button <Maak kennis met ons team>

Bliksem! See the difference is úw partner voor het visueel laten communiceren van uw (bedrijfs)naam/logo: Voor (full color) stickers en het beletteren van bijv. voertuigen, gevels en reclameborden kunt u bij ons terecht. Ook voor vlaggen,spandoeken, peesdoeken, presentatiematerialen, kleding, werkschoenen, pbm’s en drukwerk bent u bij ons van harte welkom. Van ontwerp tot eindproduct. Door gebruik te maken van een heatpress en een professionele borduurmachine kunnen we zowel beroepskleding als promotie kleding voorzien van logo’s en teksten. Om het geheel compleet te maken verzorgen we voor alle arbeidssegmenten ook de persoonlijke beschermingsmiddelen en werkschoenen. Voor het graveren en wanneer mogelijk snijden van hout, kunststof, papier, glaswerk en leer maken we gebruik van onze laser-graveermachine. Met een formaat van 400×300 mm én een rondgraveerinrichting kunnen we veel producten permanent voorzien van een logo of tekst. Een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en give-aways , kunnen wij leveren met of zonder logo U kunt bij ons terecht voor: – Uitvoering autobelettering – Bedrukken & borduren van beroeps- en promotionele kleding – Graveren en snijden van diverse materialen – Montage- en plakopdrachten – Grafisch advies en/of ondersteuning – Relatiegeschenken en give-aways In beide vestigingen wordt geproduceerd en hebben we een assortiment aan kleding, showmodellen en productvoorbeelden die we kunnen leveren. Kortom: wilt u uw logo en bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u over de juiste producten beschikt! Daarnaast komen we ook graag bij u langs zodat we meteen op de juiste plek de mogelijkheden kunnen bespreken. Bliksem! See the difference We ♥ your logo!