Bliksem bewegwijzering naamborden route receptie Tusken de Marren Akkrum

BEWEGWIJZERING

Niets is zo vervelend als de weg moeten zoeken in een onbekende omgeving. Je bewijst jouw bezoekers dan ook een enorme dienst met goede bewegwijzering. Bliksem Reclame biedt oplossingen voor binnen en buiten, voor vast of tijdelijk gebruik.

Buitenbewegwijzering
Parkeerbordjes, een panelenframe of een zuil geven jouw buitenterrein een verzorgde uitstraling. Het ziet er niet alleen professioneel uit, maar buitenbewegwijzering zorgt ook voor een goede bereikbaarheid. Of het nu gaat om een industrieterrein, bedrijfsterrein of een recreatieterrein, Bliksem! Reclame biedt voor elk type bedrijf altijd een passende oplossing.

Binnenbewegwijzering
Bewegwijzering binnen een bedrijf is praktisch, maar soms ook gerelateerd aan verplichte richtlijnen. Handig voor klanten en relaties  die bij jouw bedrijf op bezoek komen, maar ook onmisbaar in openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld scholen of zorginstellingen. Door middel van een goede bewegwijzering vinden de mensen hun weg in het gebouw. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bewegwijzering? Neem gerust <contact> met ons op of vraag vrijblijvend een <offerte> aan.