Logo Bliksem!
Promotiemateriaal_evenement_BliksemReclame

De 5 allerbeste tips om jouw evenement te promoten!

Na alle maatregelen van de laatste tijd, kunnen we eindelijk weer een beetje vooruit kijken en plannen maken. Het organiseren van een evenement, feest of activiteit kost natuurlijk veel tijd en voorbereiding. Dus op tijd beginnen is belangrijk.

 

Of je nu met de plaatselijke vereniging een evenement wilt organiseren, als bedrijf een jubileum te vieren hebt of als dorp een sportactiviteit op wilt zetten. Promotie is onmisbaar. Wij geven je de 5 allerbeste tips om jouw event een onvergetelijk succes te maken.

 

  • Pers
  • Social Media
  • Drukwerk
  • Promotiekleding
  • Give-aways
 

1. Pers

Schrijf een stukje over het evenement, feest of activiteit en stuur het alvast naar de lokale pers, ook al is misschien het hele programma nog niet eens bekend. Zo kun je wel alvast naar buiten brengen dat er iets leuks aankomt en heb je de eerste publiciteit al te pakken.

 

2. Social Media

Dit is natuurlijk een inkoppertje. Tegenwoordig heeft bijna elke evenement of activiteit zijn eigen account. Zorg er wel voor dat je niet voor maar één platform kiest. Bij Facebook ligt de gemiddelde leeftijd van de gebruiker bijvoorbeeld hoger dan bij Instagram of TikTok. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken is het verstandig om verschillende platformen te gebruiken.

 

3. Drukwerk

Ook al leven we in een digitaal tijdperk, ‘old school’ drukwerk blijft onmisbaar om je evenement onder de aandacht te brengen. Waar je bij email en social media last hebt van het zogenoemde ‘advertising overload’ waardoor mensen blind worden voor getoonde advertenties, is een flyer nog steeds erg effectief. Uit onderzoek is gebleken dat 79% van de ontvangers de flyer leest of zelfs bewaart. Dit geldt ook voor posters plakken op druk bezochte locaties en bijvoorbeeld een spandoek langs een drukke weg. Zorg wel dat de datum van het evenement goed zichtbaar is, zodat mensen deze datum alvast in hun geheugen opslaan of zelfs al vrij houden in hun agenda.

 

4. Promotiekleding

Als organisatie werk je een periode intensief samen. Zo word je een hecht team en daar hoort natuurlijk teamkleding bij! Promotiekleding is niet alleen op de dag(en) van het event zelf handig, om duidelijk te maken wie er in de organisatie zit, maar ook in de loop naar het evenement toe maak je zo eenvoudig reclame en draagt het bij aan het echte teamgevoel.

 

5. Give-aways

Om te zorgen dat jullie evenement onvergetelijk wordt, verras je bezoekers met een gave give-away of goodiebag die ze elke keer laat terugdenken. Zo houd je de herinnering levend en blijft je bedrijf, vereniging of evenement onder de aandacht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: keycords, tassen, bierviltjes, notitieblokjes of pennen met logo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Maatwerk 

Bij Bliksem! bieden we je alles op het gebied van promotie. Of het nu gaat om drukwerk, gave promotiekleding voor het hele team of de leukste give-aways om de bezoekers iets tastbaars mee te geven. Wij denken graag met je mee en je kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine oplages. Zo leveren wij maatwerk om samen met jou voor een onvergetelijke evenement te zorgen. Meer informatie of een afspraak maken? Bel 0513-745253, vul onderstaand formulier in of mail naar info@bliksem-reclame.nl

 

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Deel dit bericht

Hey Vakvrouw!

HEY VAKVROUW! Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met

Lees verder »