Logo Bliksem!
Persoonlijk geschenk, perfecte waardering via Bliksem! Reclame

Geschenk geven? 3 tips voor de perfecte waardering

We kennen allemaal wel die promotie cadeaus, kerstpakketten, give aways of geschenken die ergens achter in de kast belanden en nooit gebruikt worden. Vaak weet je niet eens meer waar, en van wie je het hebt gekregen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling met jouw geschenk. Daarom is het goed om tijd te besteden aan een echt fijn cadeau.

Uit onderzoek van packed with purpose is gebleken dat een goed cadeau namelijk veel impact kan hebben. 

“68% zegt dat een ‘memorabel’ relatiegeschenk hun relatie met de gever heeft versterkt”

Het perfecte geschenk!

Helaas het perfecte kerstpakket of relatiegeschenk bestaat niet. We zijn niet allemaal gelijk, dus ook onze wensen komen niet altijd overeen. Toch vinden veel mensen wel dezelfde dingen belangrijk in een geschenk.

Persoonlijk
Attent
Verrassend

Waardeer relatie met relatiegeschenken via Bliksem See the difference

Persoonlijk

Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten bij je medewerkers en relaties?
Dan maak je je geschenk persoonlijk. Dit geeft ook meteen aan dat er goed over is nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan een geschenk dat past bij je bedrijf of juist bij je medewerkers of relaties. Een mooi voorbeeld uit onze eigen ervaring is een drainagebedrijf dat als relatiegeschenk regenmeters met zijn bedrijfslogo geeft aan zijn klanten. Iedere keer wanneer het geregend heeft wordt gekeken naar de hoeveelheid, komt het logo onder de aandacht en is de klant trots en blij op zijn droge land vanwege de drainage die uitgevoerd is.

Een relatiegeschenk of kerstcadeau voorzien van je bedrijfslogo en een persoonlijke tekst of (kerst) wens zorgt ervoor dat jij als gulle gever niet snel wordt vergeten. Jouw bedrijf zal top-of-mind blijven bij de ontvanger.

Een kado dat gepersonaliseerd is voelt meteen meer bijzonder en het zal de band met jouw bedrijf versterken.

Chiller-box-gevuld-met-lekkers

Attent

Werken je collega’s afwisselend thuis en op kantoor, dan kan bijvoorbeeld een stevige rugzak of (laptop)tas een mooi geschenk zijn, om alle werkspullen in mee te nemen.

Veel onderweg? Denk dan aan een mooie gepersonaliseerde koelbox of een thermosbeker.

Zijn er veel koffie en theeleuten op kantoor? Geef iedereen een eigen mok met naam. Niet alleen een persoonlijk en attent cadeau, ook nog eens hartstikke duurzaam als het de weggooi bekertjes vervangt.

Zo laat je als werkgever zien dat je weet wat je medewerkers of klanten bezighoudt en waar behoefte aan is.

truck hotel sleep like a trucker bijzondere overnachting 1

Verrassend

Wil je écht eens uitpakken? Verras je medewerkers dan eens met iets dat ze niet verwachten. Geef bijvoorbeeld eens een belevenis cadeau zoals een overnachting in het enige echte Truck Hotel. Gegarandeerd dat er nog lang over na gesproken zal worden.

Kortom, met een persoonlijk cadeau voor zowel medewerkers als relaties, laat je zien dat iemand er toe doet en belangrijk is voor je bedrijf.

Bliksem! maakt het graag persoonlijk!

Wij denken graag met je mee over een geschenk dat bij jou,  je bedrijf en relatie past.  Bel 0513-745253 , vul het onderstaande formulier in of mail naar info@bliksem-reclame.nl

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Deel dit bericht

Hey Vakvrouw!

HEY VAKVROUW! Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met

Lees verder »