Logo Bliksem!
Dames_bedrijfskleding_Friesland

HEY VAKVROUW!

Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met de standaard unisex kleding. Mannen en vrouwen hebben verschillende lichaamsvormen en daarom ook verschillende eisen qua bedrijfskleding.  Alleen met de juiste kleding kun jij optimaal presteren.

Het aantal vrouwen dat werkt in de industriële sectoren of sectoren waar werkkleding met beschermende functie verplicht is, is de laatste jaren verviervoudigd.  Niet vreemd dus dat steeds meer merken een collectie speciaal voor vakvrouwen aanbiedt. Want werken in een ‘mannen’wereld betekent niet dat je je dan ook maar zo moet kleden.

Looking good 

Er goed uitzien en hard werken gaat wel degelijk samen. Natuurlijk moet werkkleding slijtvast en functioneel zijn, maar het moet ook comfortabel zitten en er representatief uitzien. Bliksem! werkt dan ook alleen met merken die al deze punten hoog in het vaandel hebben staan. Merken die wij aanbieden zijn:

 

 

Niet alleen biedt goed passende werkkleding meer comfort, het is ook een stuk veiliger.

Safety First

Als het om veiligheid gaat, is de pasvorm belangrijker dan je denkt. Kleding die te groot, of niet fijn zit, onderbreekt je concentratie tijdens het werk . Ook  wordt het risico dat je ergens achter blijft haken verhoogd. Daarentegen kan werkkleding die te strak zit, wrijving veroorzaken en niet genoeg bewegingsvrijheid hebben, wat de productiviteit en veiligheid ook niet ten goede komt. Daarom is een goede pasvorm van groot belang.

Advies

Onze specialisten staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte werkkleding voor jou.  Want jij als vakvrouw kunt alleen optimaal presteren in de juiste kleding. Meer informatie of een afspraak maken? Bel 0513-745253, vul onderstaand formulier in of mail naar info@bliksem-reclame.nl

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Deel dit bericht

Hey Vakvrouw!

HEY VAKVROUW! Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met

Lees verder »