Verras met een kerstpakket

Bliksem! levert kerstpakketten en mooie geschenken. Perfecte middelen om de waardering uit te spreken.
————————
Vanaf september 2021 zijn we online met een nieuw assortiment.  Wil je als één van de eerste op de hoogte zijn van het nieuwe assortiment, stuur dan een mail naar  info@bliksem-reclame.nl
Wij laten je weten wanneer de site een update heeft gehad.
————————

Uit het grote assortiment hebben we een aantal kerstpakketten geselecteerd.
Bestellen kan gemakkelijk via het formulier of via de webshop.

 
Het assortiment is uitgebreider dan dat we hier laten zien.
Mocht je er niet uitkomen, heb je andere wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We komen graag met een op maat gemaakt voorstel.
 
Wist je dat je je medewerkers extra kunt belonen, zonder verhoging van de loonheffing?
Informatie over deze verruimde fiscale regels inzake de werkkostenregeling kan je hier vinden.

 

WELLNESS VOOR DAMES

Kerstpakket Wellness voor Dames

Omschrijving

Dit kerstgeschenk bevat luxe verwen producten voor uw dagelijkse lichaams verzorging, speciaal voor de dames. Tevens een handige toilettas om mee te nemen op reis met bijpassende baddoek.

TEAMWORK

Kerstpakket TeamWork

Omschrijving

Voor uw relaties of medewerkers is dit stoere kerstpakket een bijzonder mooi geschenk. Het bevat naast alle lekkernijen ook een smartphonehouder die in de auto te gebruiken is; tevens laadt deze de telefoon meteen op.

SFEERVOLLE TAPAS

Kerstpakket Sfeervol Tapas

Omschrijving

Een mooi kerstpakket gevuld met tapas voor de fijnproever. Als blikvanger zit er een stoer windlicht in met een kaars voor een gezellige sfeer tijdens de donkere dagen in de winter. Het bevat tevens een heerlijke Spaanse rode wijn met luxe zoutjes en op het serveerbord kunt u de lekkernijen mooi presenteren. Een gewaardeerd pakket bij alle ontvangers!

FAMILIE BLAUW

Kerstpakket Familie Blauw

Omschrijving

Een fijn familie pakket in frisse blauwe kleur. Of het nu de verse pannenkoeken gaan worden of de hartige chips, er zit voor iedereen in de familie wel iets lekkers bij. Genieten maar met elkaar!

WELLNESS VOOR HEREN

Kerstpakket Wellness voor Mannen

Omschrijving

Dit kerstgeschenk bevat luxe verwen producten voor uw dagelijkse lichaams verzorging, speciaal voor de heren. Tevens een handige toilettas om mee te nemen op reis met bijpassende baddoek

SMILE

Kerstpakket Smile

Omschrijving

Van dit kerstpakket wordt de hele familie blij al is het maar vanwege de vrolijke zwart-gele kleurstelling. In het geschenk zitten allerlei lekkernijen waar iedereen dol op is, dus uitpakken maar

GEZELLIG UITEINDE

Kerstpakket Gezellig Uiteinde

Omschrijving

Happy New Year all over the World! Dit kerstpakket bevat allerlei verpakkingen met lekkere producten die ons aan de oud en nieuw-viering doen denken. Te beginnen met de vrolijke vlaggenlijn die voor een extra feestelijke sfeer zorgt met oud en nieuw! De feestelijke sparkling brut die in de bijgevoegde glazen meteen ingeschonken kan worden en samen kan worden genuttigd met de hartige kaasjes, toast en chips. Natuurlijk mogen de zelf gebakken oliebollen niet ontbreken op die avond! Op naar 2021!

STOER SCHORT

Kerstpakket Stoer Schort

Omschrijving

De ontvanger van dit stoere kerstpakket zal zeer verrast zijn bij het uitpakken ervan. Met het schort voorzien van een heuse koeienprint staat u vast lekker en meteen ook erg hip te koken! In het cadeau zijn uiteraard ook nog allerlei lekkere producten te vinden die zorgen voor een gezellige middag of avond.

LUXE SFEREN

Kerstpakket Luxe Sferen

Omschrijving

Een bijzonder fraai kerstpakket met een luxe uitstraling! De warme sfeer door de gouden en zwarte tinten straalt er vanaf en zal menigeen bij het uitpakken van de fraai gedecoreerde geschenkdoos blij verrassen! De schitterende verpakkingen van de lekkernijen en de drie mooie trendy windlichten, maken het geheel compleet. Een top geschenk in optima forma!