Unieke lampenkap, Lampenkappen met foto en logo

Interieur ideeën voor je bedrijf

Tijdens de kerstperiode maken we het vaak niet alleen thuis, maar ook op kantoor gezellig.

Een kerstboom, lichtjes hier en daar. Superleuk natuurlijk, maar het opruimen begin januari laat meestal extra duidelijk zien dat het bedrijf, kantoor of de kantine wel erg zakelijk en koel oogt.

 

Waarom niet het hele jaar door een fijne werkomgeving creëren?

De campagne ‘Kerstboom eruit, Kamerplant erin’ is al jaren bij het grote publiek bekend. Op kantoor is een kamerplant natuurlijk ook altijd een goed idee, maar er is veel meer mogelijk om je kantoor het hele jaar door een opvallende, originele en gezellige plek te maken.

 

Een plek waar zowel werknemers als klanten zich goed voelen en waar je huisstijl goed tot zijn recht komt.

Glasfolie

Heb je veel glazen wanden in je pand? Denk dan eens aan glasfolie.

Glasfolie is niet alleen praktisch tegen inkijk van buitenaf, het is ook erg geschikt om een glazen wand te voorzien van je logo, een mooi motief, inspirerende tekst of om kleur in het bedrijf te brengen.

Fotobehang

Fotobehang kan in een handomdraai een saai kantoor, saaie kantine of ongezellige wachtkamer een geweldige uitstraling geven. Dit kan op de muren maar ook op kastenwanden en deuren.

Kies je bijvoorbeeld voor een mooie landschapsfoto, dan heb je niet alleen een eyecatcher op de wand, maar er wordt zelfs gezegd dat met een vleugje natuur op de werkplek mensen productiever en meer gefocust zijn.
Een win win situatie dus.

Je kunt ook kiezen voor fotobehang van een project waar jullie als bedrijf trots op zijn.

Dit zal elke keer bij het passeren ook een gevoel van trots bij je medewerkers oproepen en is meteen mooie reclame naar je klanten.

Muurcirkels

Helemaal hot zijn de muurcirkels aan de wand. Voorzien van een foto, een quote of afbeelding. Het is gemaakt van licht materiaal waardoor er maar weinig voor nodig is om het op te hangen. Wil je je kantoor, wachtruimte, receptie, kantine of toilet snel opfrissen? Dan zijn muurcirkels zeker een optie. Leverbaar in verschillende formaten, voor klein naar groot.

Lampenkappen

Misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om je huisstijl of logo op terug te laten komen, maar zo zet je wel letterlijk je bedrijf in het licht.

Erg mooi om bedrukte lampenkappen in de entree van het bedrijf te hangen, boven de balie of de vergaderruimte iets extra’s te geven.

Schoonloopmat/loper

Bij binnenkomst krijgen gasten meteen een eerste indruk van je bedrijf.
Dit is dus dé plek om uit te pakken en meteen een goede indruk te maken.
 
Met een mooie logomat of opvallende loper kun je de verwachtingen direct overtreffen.
Het oogt professioneel en geeft een warm welkom.

Meer informatie?

Meer informatie?
Bliksem! staat voor je klaar. Wij geven elk project de persoonlijke aandacht de het verdient en denken graag met je mee over jouw ideale werkplek. Bel 0513-745253, vul onderstaand formulier in of mail naar info@bliksem-reclame.nl

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Deel dit bericht

Hey Vakvrouw!

HEY VAKVROUW! Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met

Lees verder »