Bliksem Heerenveen dealer van Fristads beroepskleding

Workwear voor bescherming en uitstraling

Goede workwear werkt!

Bliksem! Reclame is specialist in het leveren van (bedrukte) bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Werkkleding moet veilig zijn en tegelijkertijd ook passen bij de uitstraling en het imago van je bedrijf.

Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie- of transportsector, in de horeca of juist op zoek bent naar representatieve werkkleding: wij leveren kleding voor alle branches, voor heren én dames en in vrijwel alle maten.

Onze collectie bedrijfskleding bevat een aantal gerenommeerde merken, en die op hun beurt een mooi pakket kleding aanbieden die goed op elkaar aansluit qua kleur en kwaliteit.

Merken

Wij werken graag met de volgende merken:

Bedrukken of borduren?
Jouw naam of bedrijfslogo is belangrijk, daardoor word je herkend en straal je professionaliteit uit. Kies daarom voor het borduren of bedrukken van jouw naam of logo..

Passet beschikbaar
Bedrijfskleding voor je collega’s bestellen is lastig. Daarom stellen wij complete passets in alle maten beschikbaar (bijv. t-shirts, polo’s, sweaters en softshell jassen). Zo heb je een paar dagen de tijd om met je collega’s te bepalen welke maten er nodig zijn.

Showroom
Onze showroom geeft jou de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken, passen en eventueel gelijk te kopen. De showroom is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie
Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen
naar info@bliksem-reclame.nl

Neem contact met mij op