MONDMASKERS EN
BESCHERMINGSMIDDELEN

Of ze nu wel of niet officieel aangeraden worden, de gezichtsmaskers
zullen steeds vaker gedragen worden op straat en op het werk. In de
openbaar vervoer en in vliegtuigen zijn ze zelfs al verplicht, om zo
besmetting tegen te gaan.

Bliksem! See the difference levert diverse protectie artikelen zoals o.a. herbruikbare gezichtsmaskers, handvrije deuropeners, gelaatsmaskers en brillen.

Ga beschermd en veilig naar buiten en openbare plekken met onze nieuwe protectie artikelen. Zo beschermt je jezelf én anderen. De comfortabele gezichtsmaskers zijn wasbaar, de meeste zelfs tot maximaal 60 graden.

Ook kunnen in vele modellen een filter geplaatst worden voor een nog betere bescherming.

Gezichtsmasker met kleur

Klik op de afbeelding voor de folder

Functioneel Promotieartikel
Vanaf 300 stuks zijn deze te voorzien van jouw logo en boodschap. Een zeer bruikbaar, betaalbaar promotie artikel waar je relaties met vertrouwen gebruik van kunnen maken. Ben je schoonheidsspecialiste, fysiotherapeut, kapper of reizen jouw medewerkers veel met het openbaar vervoer? Biedt jouw relaties dan een mondmasker met jouw logo. Perfecte zorgzame uitstraling voor jou, je relatie en je medewerkers. Het zal zeer gewaardeerd worden.

Handvrij deuropener leverbaar met logo

Klik op de afbeelding voor de folder

Handvrij deuren openen?
Deurklinken zijn de meest door virussen en bacteriën aangetaste objecten.Met deze handvrije deurkruk hoef je geen deuren meer met de handen te openen. Open deuren met bedekte armen in plaats van met blote handen om verdere overdracht van bacteriën en virussen te voorkomen.
Deze zijn tevens leverbaar met logo!

Desinfectie station met pomp

Desinfectie palen

Wil jij jouw relaties, leveranciers of medewerkers een veilig gevoel geven als ze bij je op bezoek komen? Wij leveren diverse desinfectie palen met of zonder desinfectievloeistof.
Met een handpomp of automatische pomp en een mogelijkheid om jouw boodschap in een kliklijst te plaatsen. Deze desinfectiepalen kunnen gemakkelijk online besteld worden via de webshop.

Meer weten?
Wil je meer weten over de beschermingsmiddelen? Of ben je op zoek naar iets anders?
Al dan niet voorzien van jouw logo?
Vraag dan naar de mogelijkheden!

Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen
naar info@bliksem-reclame.nl

Neem contact met mij op