MONDMASKERS EN
BESCHERMINGSMIDDELEN

Of ze nu wel of niet officieel aangeraden worden, de mondmaskers (mondkapjes) zullen steeds vaker gedragen worden op straat en op het werk. In het openbaar vervoer, publieke ruimtes en in vliegtuigen zijn ze zelfs al verplicht, om zo besmetting tegen te gaan. In winkels, horeca, scholen en bedrijven zeer gewaardeerd.

Bliksem! See the difference levert diverse protectie artikelen zoals o.a. herbruikbare mondmaskers, handvrije deuropeners, en gelaatsmaskers .

Ga beschermd en veilig naar buiten en openbare plekken met onze nieuwe protectie artikelen.
Zo beschermt je jezelf én anderen.

Mondmaskers

Mondmaskers via Bliksem Reclame Friesland

Vanaf 1 exemplaar zijn deze te voorzien van jouw logo en boodschap.
Een zeer bruikbaar, betaalbaar promotie artikel waar je relaties met vertrouwen gebruik van kunnen maken. Ben je schoonheidsspecialiste, fysiotherapeut, kapper, winkeleigenaar of reizen jouw medewerkers veel met het openbaar vervoer? Geef je relaties dan een mondmasker met jouw logo.
Perfecte zorgzame uitstraling voor jou, je relatie en je medewerkers.
Het zal zeer gewaardeerd worden.

Gecertificeerd mondkapje

Gecertificeerde mondmaskers met of zonder logo_Tekengebied 1

Comfortabel 2-laags mondkapje met een anti-bacterieel filter van textiel.

Het lichte katoen is ademend en 100% OEKO-TEX® gecertificeerd. Het masker is conform de regels voor comfort maskers zoals gesteld door de Franse overheid.

Het masker is herbruikbaar en kan op 60 graden gewassen worden. Dit is geen medisch masker, wassen voor gebruik. Filter efficiency 3 µm:> 90%. Luchtdoorlaatbaarheid > 96 L.m² S-1 bij een druk van 100 Pa.

Mail voor meer info.

Kuchscherm

Solide volledig transparant lichtgewicht scherm dit ter bescherming van overdracht van het coronavirus. Het aluminium frame dat zeer eenvoudig is te monteren en te demonteren is eenzijdig voorzien van een volledig transparant scherm (* TPU = Thermoplastic polyurethane, green material, 0,2 mm dik). Het scherm kan na de coronaperiode ook ingezet worden voor beurzen of gewoon product promotie in uw zaak. 
Bestel gemakkelijk via deze webshop.

Desinfectiepalen

Wil jij jouw relaties, leveranciers of medewerkers een veilig gevoel geven als ze bij je op bezoek komen? Wij leveren diverse desinfectie palen met of zonder desinfectievloeistof.
Met een handpomp of automatische pomp en een mogelijkheid om jouw boodschap in een kliklijst te plaatsen.
Bestel gemakkelijk via deze webshop.

Uitgebreid Assortiment voor bescherming & bewustwording inz. Covid19

Meer weten?

Wil je meer weten over de beschermingsmiddelen?
Of ben je op zoek naar iets anders? Al dan niet voorzien van jouw logo?
Vraag naar de mogelijkheden!

Je kunt ons bellen via  0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl