Otoplastieken op maat gemaakte oordoppen van Variphone bij Bliksem Reclame

Otoplastieken op maat voor veilig werken in omgeving met lawaai.

Laat gehoorbescherming aanmeten in Heerenveen! Maak snel een afspraak

Werk je in een lawaaiige omgeving?
Wil je veilig werken zonder kans op blijvende gehoorbeschadiging?
Met op maat gemaakte oordoppen, ook wel otoplastieken genoemd, zorg je voor optimale gehoorbescherming op je werk. Voor goed comfort zijn op maat gemaakte oordoppen zijn dan de beste oplossing.

Waarom gehoorbescherming op maat?

Perfecte pasvorm zorgt voor groot draagcomfort
Lange levensduur
Optimale spraakverstaanbaarheid
Na één jaar wordt test op lekdichtheid aanbevolen
Aangemeten binnen 15 minuten
Gratis handig en luxe bewaaretui!

 

Verschillende oordoppen en filters voor verschillende omgevingen:

 • Industrie
  geschikt voor industriële doeleinden wanneer je op zoek bent naar revolutionaire, duurzame en kwalitatieve gehoorbescherming vervaardigd uit hard of zacht materiaal waarbij communiceren nog mogelijk is.

 • Muziek
  Op maat gemaakt voor concertbezoekers en muzikanten.Voor diegene die op zoek is naar de perfecte muziekbeleving, gecombineerd met degelijke gehoorbescherming, zijn er de ‘Musician Earplugs’.De vlakke demping laat toe muziek te beluisteren op een veiliger niveau. Het zijn op maat gemaakte oorstukjes, vervaardigd in zacht materiaal, waarbij men de keuze heeft tussen verschillende dempingsfilters.

 • Schietsport
  Overmatige blootstelling aan impulsgeluid zoals ondermeer tijdens schietoefeningen kan leiden tot onomkeerbare gehoorschade. Het uitgebreide gamma van Variphone voor de jacht- en de schietsport gaat van passieve gehoorbeschermers met impactfilter tot geavanceerde actieve gehoorbeschermers met een electronische module.

 • Motorsport
  Het dragen van gehoorbescherming wordt door motorrijders vaak onderschat. Officiële metingen tonen aan dat de veilige limieten snel overschreden worden. Voor deze doelgroep biedt Variphone de V-Flex Moto aan. Deze gehoorbeschermer filtert windruis weg, maar zorgt ervoor dat een motorrijder nog wel goed het verkeer kan horen. Voor optimaal comfort worden de gehoorbeschermers gemaakt van een zacht silicone materiaal waardoor de V-Flex Moto perfect onder de helm past, ook bij langdurig gebruik.

 • Zwemmen
  Ben je als zwemmer of watersporter gevoelig voor oorontstekingen, oorpijn, jeuk of gehoorverlies? Dan doe je er goed aan om je oren te beschermen met speciale oordoppen voor bij het zwemmen. Ze beschermen tegen water in de gehoorgang. Deze oordoppen worden op maat gemaakt en zijn speciaal ontworpen van watersporters, zwemmers, kinderen met buisjes en mensen die regelmatig last hebben van oorontstekingen.
  De oordopjes zijn geschikt voor jong en oud.

 • Slapen
  Op maat gemaakte slaapdoppen onderdrukken vervelende geluiden zoals verkeer, luidruchtige buren, geluiden uit de stad of het snurken van de partner. Laat dan slaapdoppen aanmeten. Het speciale filter in de oordop zorgt er wel voor dat je wakker wordt wanneer de wekker gaat, of de baby huilt.
  Een goede nachtrust zorgt ervoor je weer energie voor de dag hebt en zal een goede gezondheid bevorderen.

Werkwijze

Onze deskundige otometrist kan gehoorbescherming aanmeten in één van onze vestigingen in Heerenveen of Akkrum. Bij meer dan 3 personen komen wij ook graag langs bij jouw bedrijf.

Meer weten over otoplastieken?

 

Wil je meer weten over op maat gemaakte gehoorbescherming? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl

Vul dit formulier in en verstuur het voor het inplannen van het aanmeten en/of controleren van de otoplastieken.

Bij meer dan 3 personen komen wij ook zonder meerkosten op locatie binnen 50 km rondom Heerenveen.

Na ontvangst van het formulier nemen we contact met je op om de definitieve afspraak te maken.