Persoonlijke Beschermings Middelen Helm en veiligheidsvestje als PBM

PERSOONLIJKE BESCHERMINGS MIDDELEN

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn een essentieel onderdeel voor de bescherming van het lichaam tijdens werkzaamheden. Bliksem! is adviseur en leverancier voor:

Ademhalingsbescherming
Lucht op de werkvloer is vaak vervuild met gevaarlijke (giftige) stoffen waardoor het nodig is om ademhalingsbescherming te dragen. Ademmaskers, half gelaat- of volgelaatmaskers filteren de lucht zodat je geen vervuilde lucht binnenkrijgt.

Gehoorbescherming
Boven de 80 decibel is geluid schadelijk voor het gehoor. Om gehoorschade te voorkomen zijn erverschillende soorten gehoorbescherming: Voor over het oor zijn er oorkappen in diverse soorten.
Voor in het oor bestaan er oordoppen of op maat gemaakte otoplastieken.

Ademhalings- & gelaatsbescherming
Heb jij of jouw medewerkers een stofmasker, een halfgelaatsmasker of een volgelaatsmasker nodig om longen en gezicht te beschermen? Bliksem! kan je hierin adviseren en levert zo de juiste beschermingsmiddelen.

Oogbescherming
Zonder veiligheidsbril kan het erg gevaarlijk zijn op de werkvloer. Denk aan rondvliegende splinters, vonken en stof. Bij veel werkzaamheden is een veiligheidsbril onmisbaar voor de ogen. Bliksem! heeft verschillende soorten veiligheidsbrillen, van sportieve brillen tot ruimzicht brillen.

Handbescherming
Werkhandschoenen beschermen je tijdens diverse werkzaamheden. Zo heb je speciale lashandschoenen, snijbestendige handschoenen, waterdichte handschoenen, maar ook bijvoorbeeld winterhandschoenen. Met beschermende handschoenen kun je je handen beschermen tegen snijden, branden en tegen kou. Bliksem! levert beschermende handschoenen die variëren in schuur-, snij-, scheur- en perforatieweerstand.

Hoofdbescherming
Om je hoofd te beschermen tegen vallende objecten of stoten draag je een veiligheidshelm. In de bouw, op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt en in productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. Zo bestaan er ook speciale veiligheidshelmen voor elektriciens en voor werken op hoogte. Bliksem! heeft binnen alle prijsklassen een passend product in het assortiment.

Beschermende kleding
Beschermende kleding, zoals een veiligheidsoveral biedt bescherming tegen deeltjes, stof en spattende vloeistoffen. Reflecterende kleding zorgt er ten slotte voor dat je in alle weersomstandigheden goed zichtbaar bent.

Voetbescherming
Veiligheidsschoenen zijn bij veel productiewerk onmisbaar in het beschermen van de voeten. Veiligheidsschoenen bestaan in verschillende veiligheidscategorieën: S1, S2 en S3.
Bliksem! levert van verschillende merken werkschoenen van bijvoorbeeld Gevavi, Grisport, Emma, Redbrick.

Meer informatie
Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl

Neem contact met mij op