topfoto bliksem reclame 2018

RECLAME


Reclame is een ruim begrip voor het visueel laten zien van je bedrijfsnaam, logo en promoten van activiteiten.

Bij Bliksem! kan je terecht voor alle manieren om jouw logo, bedrijfsnaam en boodschap over te brengen.

 

 

Logo ontwerp

Hoe? Het begint met een goed logo, dat past bij het bedrijf, de werkzaamheden en de uitstraling die je het wil geven. Dát logo is waar wij van houden!  Is dat er niet, of ben je niet tevreden met het logo, dan staat onze ontwerpafdeling graag voor je klaar.

Voertuigbelettering

Met de juiste autobelettering, in dezelfde kleurstelling, met hetzelfde logo wordt de boodschap gerepeteerd. Jouw visie, jouw bedrijf krijgt hierdoor de aandacht die het verdient. Het bereik van een wagenpark met de juiste belettering is enorm groot, dat de invloed ervan bijna niet te meten is. Dat de herkenbaarheid én de naam hierdoor heel snel versterkt wordt, dat staat vast. Auto’s, fietsen, vrachtwagens zijn rijdende, bewegende reclameobjecten. Echte aandachtstrekkers.

Buitenreclame

Het logo wil je zeker ook aan de buitenzijde van het pand laten zien.  Daarom kies je voor opvallende gevelreclame, vlaggen, een mooie (verlichte) zuil en de juiste bewegwijzering zodat klanten en leveranciers meteen weten waar ze moeten zijn.

Binnenreclame

De wand van je kantoor voorzien van een prachtig, inspirerende print. Dé manier om een kantoor in korte tijd om te zetten naar een mooie werkplek. Maar ook de wachtkamer bijvoorbeeld, of het toilet. Perfecte plekken om door middel van mooie afbeeldingen een goede sfeer neer te zetten.
Het je een standaard keukentje of saaie deuren? Dat hoeft niet meer! Wij kunnen met speciale materialen voor een ware metamorfose zorgen.

Privacy creëren we door glas en ramen te voorzien van glasfolie. Naast privacy kan ook de temperatuur hierdoor geregeld worden, waardoor de airco in de zomer wat minder werk heeft om het gebouw koel te houden.

Beroepskleding
Bedrijfskleding maakt zeker ook deel uit van de juiste uitstraling van je bedrijf of vereniging. Gelukkig hoeft dit niet meer saai te zijn. Wij leveren voor alle beroepen de juiste bedrijfskleding met uitgebreide specificatie, met een moderne snit, in prachtige kleuren. Met of zonder stretch, voor heren, dames en kinderen. Natuurlijk voorzien van het logo, geborduurd of bedrukt. Alles wordt inhouse gemaakt dus een snelle levering kan ook gegarandeerd worden.
Voor een groot personeelsbestand leveren we complete pakketten, maar voor enkele exemplaren ben je zeker ook van harte welkom.

Promotie kleding
Voor promotie activiteiten, teambuildingsdagen, fundays, maar ook voor jubilea, kraamfeesten en huwelijken leveren we promotie kleding en ander textiel, zoals rompertjes, badjassen, handdoeken in alle soorten en maten. De mogelijkheden zijn eindeloos en het assortiment enorm groot. Laat ons weten naar wat je op zoek bent en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk geleverd wordt.

Drukwerk

Met het logo zorgen wij ervoor dat je naam dit op verschillende manieren onder de aandacht wordt gebracht.
Met drukwerk bijvoorbeeld.  Drukwerk in de juiste huisstijl, zoals visitekaartjes is zeker een must. Naast de standaard naam- en adresgegevens kunnen ze zeker ook gebruikt worden om een goede boodschap over te brengen.

Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk waar (subtiel) je logo op staat, zal altijd een meerwaarde hebben. Wanneer je een persoonlijk geschenk ontvangt zorgt dit voor een stuk dankbaarheid en loyaliteit richting de persoon, of de organisatie, waarvan je het ontving. Je hebt energie gestoken in het geschenk en dit wordt altijd gewaardeerd. Kies een geschenk met een hoge ‘bewaarwaarde’. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wijnkist, die herbruikbaar is, een blik gevuld met wat lekkers of een luxe soundbar, waar iedere dag vrolijke muziek uit komt. Jouw logo zal daardoor altijd aanwezig zijn.

Promotie

Heb je binnenkort een beurs in de agenda staan, waar je je bedrijf wil gaan promoten?
Dan kunnen wij jouw complete promotie assortiment verzorgen. Waar je dan aan moet denken?
Zeker aan een  roll up banner. Een ideaal product om op een duidelijke manier een product onder de aandacht te brengen. Maar denk ook complete beurssystemenbeurswanden en vlaggen
Alles bedrukt met jouw bedrijfslogo en en boodschap.

Give Aways

Give aways zijn uitermate belangrijk om een een blijvende indruk achter te laten. Leuke moderne en duurzame promotie gadgets versterken jouw visie, maar ook bijvoorbeeld met pennen, notitieblokjes, zakjes snoep en flessen water zal jouw logo positief onder de aandacht worden gebracht.

Wil je eens brainstormen met ons om te kunnen zien wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl<