Spandoek en frame voor BD Drachten

SPANDOEKEN EN FRAMES

Spandoeken

Een spandoek is  een zeer snel leverbaar en een veelvuldig gebruikt product voor reclame, promotie, interieurstyling en voor communicatie.  De full color afdrukken kunnen wij leveren op standaard spandoekmateriaal, maar ook op vlaggenstof, polyester decodoek en winddoorlatend doek.

Voor diverse doeleinden leveren we ook spandoeken die dubbelzijdig bedrukt zijn. Geschikt voor gebruik in een vrijstaand reclameframe, maar ook wanneer je voor bijvoorbeeld twee periodes een ander boodschap wilt communiceren.

De spandoeken worden met hoge UV bestendige inkt, full colour bedrukt. De spandoeken kunnen hierdoor zowel binnen als buiten gebruikt worden. De spandoeken voldoen aan de B1-brandnormering.

Voor afwerken zijn er verschillende mogelijkheden: schoonsnijden,  omzomen, omzomen met ringen of een tunnelzoom. Hierdoor kan per situatie bekeken worden welke afwerking het meest geschikt is.
De spandoeken kunnen gemonteerd worden in een aluminium buizenframe. Het doek kan met elastieken worden bevestigd aan het frame. Daarnaast kan het ook veel chiquer geleverd worden: met een blind frame,  verborgen haken, met verlichting etc. etc. Er is zoveel mogelijk, wij geven hier graag advies over.

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken hebben een standaard formaat van 338×174 cm.
De hekken worden gebruikt bij bouwwerken in progress, festival en evenementen.
Het formaat en het hek zijn ideale communicatie mogelijkheden om bijvoorbeeld het uiteindelijke resultaat van de bouw kan worden laten zien, het programma van het evenement, de routing of een mooie fotopresentatie. Daarnaast is het natuurlijk het medium om je als bouwbedrijf, projectleider als architect bekend te maken onder de voorbijgangers.

Dranghekdoeken

Dranghekken worden veel gebruikt bij evenementen als terreinafzetting of om een parcours uit te zetten. Deze hekken kunnen worden voorzien van een dranghekdoek, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt. Door de inkepingen aan de bovenzijde kunnen de hekken nog gemakkelijk verplaatst worden.

Specificatie van de materialen:

Bisonyldoek

Bisonyldoek wordt ook wel Frontlit, PVC zeildoek of banner 510 genoemd en is het meest gebruikte materiaal voor spandoeken. Het is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik. Dit type materiaal is uitstekend te gebruiken voor grootformaat prints. In deze uitvoering wordt het vaak toegepast om doeken op te spannen in aluminium frames aan de gevel en op beurzen en evenementen.


Recyclebaar doek

Het recyclebare doek is een brandvertragend, licht polyester doek.

Doordat het zo licht is, kan dit gemakkelijk gemonteerd worden. Daarnaast heeft het materiaal een EN 13501 – Klasse B brandcertificering. Zo kun je het goed voor openbare ruimtes inzetten.

Door de hoogst mogelijke kleurintensiteit springen de prints er nog meer uit in vergelijking met andere doeken. Daarnaast absorbeert het doek licht, waardoor het een matte uitstraling heeft en de print altijd zichtbaar is.


Meshdoek

Meshdoek wordt vooral gebruikt op plaatsen waar de wind flink waait. De gaatjes in het doek maken het licht en eenzijdig doorzichtig. Mesh is minder gevoelig voor veranderlijke weersomstandigheden. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging.


Vlaggendoek

Polyester vlaggendoek wordt ook gebruikt voor vlaggen en beachflags maar kan ook goed gebruikt worden voor het maken van spandoeken. Het is een licht transparant materiaal waardoor de print 95% doordrukt. De print is hierdoor ook in spiegelbeeld te zien op de achterzijde. De doeken zijn opvouwbaar en eenvoudig mee te nemen. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging.


Blockout 610 gr.

Dit materiaal is voor dubbelzijdige prints. Het is voorzien van een dunne zwarte kern waardoor doordruk en doorschijnen wordt voorkomen. Het is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik. Dit product is voorzien van een B1 certificaat voor brandvertraging.

Meer weten over spandoeken frames?

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.