Glasfolie voor energie besparen, privacy en zonwering

Glasfolie

Ramen en daglicht zijn  onmisbaar voor een aangename werkplek.
Toch vormen ramen vaak een probleem bij de klimaatbeheersing en de privacy van je kantoor en andere werkruimten. Windowfilm combineert de goede eigenschappen van “je blik op de buitenwereld” met het oplossen van de nadelen.
Bliksem! biedt hiermee oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Glasfolie werkt warmtewerend door reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde.
Ook door absorptie van de zonne-energie blijft het binnenklimaat zeer aangenaam. Tevens leveren en plaatsen we Pro-film. Deze heeft naast de licht- en warmtewerende eigenschappen ook de eigenschap dat het een hinderlijke schittering vermindert.
Meer informatie over zon en warmtewerende folie

Na montage van de speciale folie zijn de ramen veel beter geïsoleerd. Meteen na het plaatsen zal het leefklimaat voelbaar fijner zijn.  
Ook zullen de kosten die elektrische klimaatbeheersing met zich meebrengen, zoals een airco, aanzienlijk worden verminderd

Geen verkleuring: Speciale folie voor de ramen filtert de ultraviolette straling uit het zonlicht. Dit beschermt het interieur en alles wat in de etalage staat tegen verkleuring.

Door het plaatsen van folie op de ramen wordt het glas versterkt. Bij eventuele breuk zorgt folie voor scherfbinding. Dit is daarom veiliger. Onze Pro-film heeft bovendien nog een sterk brandvertragende werking.

In steeds toenemende mate komt het voor dat we in onze bezigheden de gewenste privacy missen.
Matt Clear Dusted
glasfolie geeft de mogelijkheid om dit op creatieve wijze het hoofd te bieden. Van een eenvoudige baan folie met dit zandstraal- of etseffect tot prachtig vormgegeven patronen. Je kunt ook je logo of andere huisstijl kenmerken gebruiken. Op deze manier zijn er veel opties om van een probleem een uitdaging met onverwacht resultaat te maken. Wij bieden altijd de etchfolie op maat aan, waardoor vrijwel alles mogelijk is!
Meer informatie over Design glas folie

Glasfolie is zeer praktisch in toepassingen voor zonwering, privacy of veiligheid. Maar windowfilm is tevens een product dat door zijn fraaie uiterlijk, functionaliteit verenigt met creativiteit. Scheidingswand, decor, zandstraalalternatief, logo-gebruik, noemt maar op. De toepassingen zijn onuitputtelijk.
Meer informatie over privacy folie

Meer weten over glasfolie?

Wil je meer weten over het leveren en plaatsen van folie op ramen van kantoor, productieruimte of woning? Neem dan met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Je kunt ons bellen via 0513 – 745 253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.