Logo Bliksem!
Safe Touch voor het stoppen van verspreiden van bacterien

Stop verspreiding bacteriën met Soft Touch laminaat

Langzaam worden stappen gezet om het normale leven weer op te pakken.
Winkels open, terrassen open en verschillende fieldlab events met diverse proefgroepen.
We moeten door, we zijn er aan toe, zowel persoonlijk als zakelijk zijn we allemaal klaar om deze stappen voorzichtig te gaan nemen.
Wat is het immers fijn om weer samen te komen, samen te eten, besprekingen te hebben en te winkelen.

Maar ondanks het handen wassen, ontsmetten, mondmaskers en afstand houden zullen bacteriën beter onderdrukt of zelf geweerd moeten worden om ziekte verspreiding te voorkomen. Met name door het gebruik van deuren, tafels, bureaus, kasten, planken, touch screens en vitrines kunnen bacteriën verspreid worden. Deze objecten worden veelvuldig aangeraakt door verschillende personen. Schoonmaken met ontsmettingsmiddelen kan, maar dan blijf je poetsen. Bovendien is ook dát weer niet bevorderlijk voor je gezondheid.

Gemakkelijker is het de vlakke ondergronden te voorzien van een mooie transparante  Safe Touch laminaat of een mooie afbeelding te voorzien van deze bacterie-werend laminaat, die een langdurig en effectief antimicrobiële effect hebben.

Safe Touch folie voorkomt verspreiding bacteriën

Maar waar kan dit toegepast worden?

Je kunt deze bacterie-werende folie gebruiken in verschillende ruimtes, zoals: winkelruimtes, zorgomgevingen, horeca, onderwijsvoorzieningen, openbaar vervoer, en evenementenlocaties zoals theaters en bioscopen.

Alle vlakke ondergronden kunnen voorzien worden van deze folie, met of zonder mooie afbeelding!

Door een mooie foto, afbeelding of tekst te voorzien van het Soft Touch beschermend laminaat sla je twee vliegen in één klap!  Mooie promotie én bescherming voor jezelf en je bezoekers.

Wil je meer informatie over deze folie, download dan deze (Engelstalige) folder of neem contact met ons via info@bliksem-reclame.nl
Samen zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk weer het normale leven op kunnen pakken en verspreiding van virussen tegen gaan.

Team Bliksem! is er klaar voor!

Technische  informatie:

IP SafeTouch is een functioneel laminaat met een hoge mate van transparantie dat het zeer effectieve antimicrobiële middel pyrithionzink dat de groei van micro-organismen ( zoals bacteriën, schimmels en parasieten) remt, bevat.

Terwijl antimicrobiële producten typisch zilvermiddelen bevatten, gebruikt dit product zinkpyrithion als het actieve ingrediënt en is het ingekapseld in de film in plaats van een eenvoudige coating bovenop de film. Daardoor is het antimicrobiële effect langdurig en effectief.

Bij onafhankelijke tests bleken de antimicrobiële eigenschappen volledig onaangetast te zijn toen IP SafeTouch gedurende 1 minuut volledig werd ondergedompeld in 3 verschillende oplossingen van 70,0% ethanol, 0,1% IPA en 5,0% benzalkoniumchloride, voordat het werd schoongemaakt en gedroogd en vervolgens opnieuw werd ondergedompeld nog een minuut, waarbij deze cyclus 50 keer wordt herhaald.

In overeenstemming met ISO 21702, IP SafeTouch vertoont een antivirale activiteit van 74,3% (1,3 log10 TCID50) op het humaan coronavirus HCoV-229E na een contacttijd van 24 uur bij 25 ° C met een relatieve vochtigheid ≥ 90%.  In overeenstemming met ISO 22196, zijn de antimicrobiële eigenschappen van IP SafeTouch aantoonbaar bewezen en is deze voor 99,99% effectief tegen verschillende soorten bacteriën.
 
 
 
Voorbeelden Safe Touch

Deel dit bericht

Hey Vakvrouw!

HEY VAKVROUW! Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met

Lees verder »