Dames werkkleding Fristads bij Bliksem Reclame in Heerenveen

BEDRIJFSKLEDING, WERKSCHOENEN, PBM & PROMOTIE KLEDING

Bij Bliksem! ben je aan het juiste adres voor bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), en voor promotie kleding. Bedrijfskleding moet aan andere eisen voldoen dan vrijetijdskleding. Een goede pasvorm, draagcomfort, veiligheid en kwaliteit zijn hierbij essentieel. Tegelijkertijd moet het natuurlijk passen bij de uitstraling en het imago van je bedrijf.

Branches en beroepen

Wij hebben een groot assortiment aan bedrijfskleding en werkkleding voor veel specifieke branches. Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie- of transportsector, in de horeca of in een hele andere branche: wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s zijn en denken graag met je mee. Veel bedrijven in de omgeving weten Bliksem! inmiddels te vinden als het gaat om persoonlijk service en kwaliteitskleding.

Bedrukken of borduren

Bij Bliksem! bedrukken en borduren wij de bedrijfskleding met je eigen logo, tekst of afbeelding. Zo draagt de bedrijfskleding bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf en geeft het een representatieve uitstraling. Ruime keuze aan merken en maten. Wij stellen hoge eisen aan onze bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s. Wij werken daarom graag met de volgende gerenommeerde merken:
Veel van onze merken bieden naast unisex kleding ook aparte lijnen voor dames en heren.  Het assortiment aan dames bedrijfskleding breidt in een rap tempo uit. Dameswerkkleding is gemaakt voor de vrouw, waarbij comfort, uitstraling, veiligheid en uniformiteit van groot belang zijn. Ook voeren de merken een grote maatrange; van XS t/m 8XL. Zo kun je voor iedere medewerker goed passende kleding vinden. Build your team!  

Promotie kleding

Organiseer je een evenement, een feest, teambuilding dag of sportactiviteiten? Denk dan aan  kleding die de herkenbaarheid en het team gevoel versterkt. Dit is erg belangrijk. Wil je t-shirts, sweaters, sportkleding, tassen, jassen, handdoeken of ander textiel laten bedrukken voor je bedrijf, team of (sport)vereniging? Dan ben je bij Bliksem! aan het juiste adres. We drukken niet alleen teksten, maar ook logo’s en (full color) afbeeldingen. Niets is ons te gek! Ook in promotie kleding zit een groot verschil in kwaliteit. Wij hebben jarenlang ervaring en weten welke merken en artikelen we het beste aan kunnen bieden met het oog op jouw wensen. Wij werken dan ook graag met de volgende merken:

B&C – T-shirts, Polo’s, Sweaters, Bodywarmers, Jassen

Fruit of the Loom – T-shirts, Polo’s, Sweaters

Kustom Kit – Polo’s, Overhemden

Just Hoods – Hoody’s, Polo’s, College, 

Result – Jassen, vesten, mutsen, sjaals

Russel – Workwear, Overhemden, Fleece

Just Cool – Sportkleding

BabyBugz – Baby/Kinder kleding

BagBase – Tassen

A&R – Badtextiel, Badjassen

Showroom

Op de Venus 10 in Heerenveen is de showroom gevestigd. Hier bieden we de mogelijkheid om het assortiment te bekijken, passen en eventueel meteen te kopen. De showroom is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.
Wil je meteen advies op maat? Bel dan even voor het maken van een afspraak. Dan nemen we even goed de tijd om je wensen door te nemen en je meteen van de juiste informatie en artikelen te voorzien.

Sample box

Ontvang je graag een sample box met artikelen die wij voor je uitgekozen hebben? Laat dit dan weten! We sturen deze graag op en halen de box na een paar dagen weer bij je op.

Meer informatie

We begrijpen dat het aanbod aan kleding overweldigend is. Maak het jezelf gemakkelijk en neem contact met ons op voor advies op maat. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je een perfect voorstel te doen.

De specialisten bij Bliksem!

Team Bliksem_Kathrien

Kathrien

Team Bliksem-Jan-Bauke

Jan Bauke

Team Bliksem_Jetske

Jetske

Of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bliksem! Heerenveen dealer van Fristads bedrijfskleding Fusion