Nieuwsbrieven van Bliksem Reclame

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven vol met informatie, tips en ideeën sturen we regelmatig via de mail.

Wil je deze in je mailbox ontvangen meld je dan aan via het formulier hiernaast.
De laatste verzonden nieuwsbrieven worden hieronder getoond.
MAART 2020

Glas folie Privacy Verkoeling Klimaat

Heeft jouw Bedrijfspand veel ramen? GLASFOLIE!

Ramen en daglicht zijn natuurlijk onmisbaar voor een aangename werkplek.
Toch vormen ramen vaak een probleem bij de klimaatbeheersing en de privacy van je kantoor en andere werkruimten.
Glasfolie combineert daarom de goede eigenschappen van “je blik op de buitenwereld” met het oplossen van de nadelen.

Kijk daarvoor naar
– Design Glasfolie
– Privacy Glasfolie

– Klimaat Glasfolie

 

Januari 2020

Nieuwsbrief Lagen Kleding om Warm te Blijven

Buiten werken in weer en wind? Dat doe je zo!

Het wordt alsmaar kouder … brrrr! Zeker als jij dagelijks buiten aan het werk bent.

Is jouw werkoutfit al klaar voor een gure noordoostenwind?
Wanneer de temperatuur weer naar beneden gaat, is het belangrijk dat je warm en comfortabel kunt blijven werken. Laagjes vormen hierbij het codewoord.

In plaats van 1 dikke winterjas, kies je best voor meerdere laagjes. Je werkoutfit wordt een stuk flexibeler én je hebt de mogelijkheid om je zo dik of dun te kleden wanneer jij maar wil!

November 2019

Nieuwsbrief Bliksem Laat jouw bedrijfspand zien wie je bent

Hey! Laat jouw bedrijfspand zien wie je bent?

Welke gevelreclame is er op jouw bedrijfspand te zien? Staat het logo van jouw bedrijf op je pand of heb je een reclamezuil of misschien vlaggenmasten? En is jouw bedrijf ook goed zichtbaar in het donker?

Zichtbaarheid en vindbaarheid zijn belangrijk voor klanten.
Herkenbaarheid en gemakkelijk de weg vinden geeft namelijk meer
vertrouwen. Daarnaast creëer je ook meer naamsbekendheid voor potentiële
klanten.

Oktober 2019

Nieuwsbrief Shinen op de beursvloer zien en gezien worden

Shinen op de beursvloer: zien en gezien worden!

Meedoen aan een beurs is elke keer weer een uitdaging om verrassend en representatief voor de dag te komen.
De beursstand is jouw tijdelijke werkruimte. Zorg dat je herkenbaar bent en de aandacht trekt van jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan grote grafische prints op een beurswand: zij vertellen jouw verhaal. Of ga voor een hangend 3D stretchframe in opvallende vorm als absolute eyecatcher!

Wij denken graag met je mee en hebben speciaal voor jou een aantal producten uitgezocht voor een succesvolle beursinrichting of -bezoek!

September 2019

Nieuw in assortiment bij Bliksem Heerenveen comfortabele en functionele Fristads werkkleding

Nú verkrijgbaar: Fristads workwear!

Grote kans dat jij als vakprofessional op werkdagen vaker in werkkleding loopt dan in vrijetijdskleding. Logisch dat het dan van belang is dat deze kleding er goed uitziet én dat het voldoet aan de eventuele (veiligheids-)eisen die gesteld kunnen worden aan werkkleding. Fristads werkkleding hecht hier veel waarde aan. De kleding is zo ontworpen dat het niet alleen voldoet aan de beste kwaliteit, maar ook nog eens supercomfortabel zit! Met Fristads workwear als aanvulling op ons bestaande assortiment, biedt Bliksem! See the difference nu ook een A-kwaliteitsmerk werkkleding voor gebruikers in de industrie, servicesector en bouw- en constructie.

Juli 2019

Nieuwsbrief De Zomer Wordt Een Feestje Met Gadgets via BliksemDe zomer wordt een feestje

Iedereen kijkt uit naar de zomer: even ontspannen en je werkstress vergeten. De zomer is dé perfecte periode voor het bedrukken van relatiegeschenken en give-aways. Waarom? Iedereen is graag buiten wat zorgt voor een grote kans dat mensen jouw bedrukte promotieartikelen zien. Met welk zomers geschenk verras jij jouw klanten, bezoekers of medewerkers? Wij hebben de leukste gadgets voor deze zomer op een rij gezet!
Laat je inspireren en download hier de brochure.

Juni 2019

Nieuwsbrief Bliksem Reclame SpecialistVan ontwerp tot montage!

Wij ontwerpen, maken, leveren en monteren reclameproducten. Van auto- en bootbelettering, gevelreclame, reclameborden, raambelettering tot bewegwijzering.

Bliksem! See the difference benadrukt elk bedrijf krachtig en professioneel. Al meer dan 10 jaar creatief en vakbekwaam.

Neem nu contact met ons op voor een offerte en een geheel vrijblijvend digitaal ontwerp.


Aanmelden nieuwsbrief

Bliksem! See the difference gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je per e-mail te informeren. Geef hieronder aan waarin je geïnteresseerd bent:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je gegevens aanpassen of je uit te schrijven door op de betreffende link te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@bliksem-reclame.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Eerder uitgebracht:

Lentekriebels?
Deze relatiegeschenken zijn perfect voor de lente! 🌷


Je weet wanneer het lente is zodra de vogeltjes beginnen te fluiten, de bloei van de bloesem begint en de terrassen weer open gaan. Bij iedereen verschijnt er een glimlach op het gezicht. Verras jouw relaties of medewerkers met een leuk lentegeschenk bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam.

Van deze lente relatiegeschenken wordt iedereen vrolijk!

ONE-STOP-SHOP Gaat jouw voorkeur uit naar één leverancier voor jouw kleding en ben je op zoek naar een totaalpakket onder één dak? Wij leveren bedrijfskleding, otoplastieken, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Wij ontvangen je graag in onze showroom om ons assortiment te bekijken. Of je nu ZZP’er of een grote organisatie bent: voor persoonlijk advies ben je bij ons aan het juiste adres!