Na foto: na montage etch, zandstraal look folie op de ramen van balkon

Privacy folie

Etchfolie ramen kantoor privacyPrivacy met glasfolie op de ramen

Mis je een bepaalde privacy in je kantoor, bedrijfspand of woning? Privacy glasfolie gaat inkijk van buiten tegen, voorkomt doorkijk tussen verschillende ruimtes en kan tevens worden gebruikt als decoratief of huisstijl element, zonder daglicht tegen te houden.
Etch glasfolie geeft de mogelijkheid om dit op creatieve wijze het hoofd te bieden. Van een eenvoudige baan folie met dit zandstraal- of etseffect tot prachtig vormgegeven patronen. Je logo of andere huisstijl kenmerken kunnen gebruikt worden. Op deze manier heeft u veel opties om van een probleem een uitdaging met onverwacht resultaat te maken. Wij bieden altijd glasfolie op maat aan, waardoor vrijwel alles mogelijk is!

one way vision folie privacy glasfolieOne way vision

Wil je wel folie op de ramen zodat er geen inkijk is, maar zelf wel naar buiten kunnen zien? Dat kan met One Way Vision folie.
Dit kan full color geprint worden met foto’s, afbeeldingen, logo’s en of teksten. Zolang het binnen donkerder is dan buiten zal de werking ervan optimaal zijn.

Switchfilmswitchfolie voor ramen spreekkamer privacy met een druk op de knop

Nieuw is manier om electronisch privacy folie te gebruiken. De Switch methode.

SwitchFilm Glasfolie is een zelfklevende Privacy Glasfolie die kan schakelen tussen mat en transparant. De folie is van zichzelf mat en wordt door middel van laagspanning transparant. Voor de aansturing wordt een afstandsbediening of wandschakelaar gebruikt, eventueel met dimmer en timer.

Met deze folie is het ook mogelijk in te zetten als projectiescherm voor commerciële- en presentatietoepassingen. Er op projecteren kan zowel in matte als in transparante situatie.

Meer weten over privacy creëren met folie?

Wil je meer weten over privacyfolie? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.