Bewegwijzering, route en naamborden bij Tusken de Marren in Akkrum | bliksem-reclame

bewegwijzering

Bewegwijzering of wayfinding is enorm belangrijk.  Niets is immers zo vervelend als de weg moeten zoeken in een onbekende omgeving. Je bewijst bezoekers dan ook een enorme dienst met goede routeborden. Bliksem! biedt oplossingen voor binnen en buiten, voor vast of tijdelijk gebruik.

 

Buiten bewegwijzering

Parkeerbordjes, een panelen frame of een zuil geven jouw buitenterrein een verzorgde uitstraling. Het ziet er niet alleen professioneel uit, maar het zorgt ook voor een goede bereikbaarheid. Of het nu gaat om een industrieterrein, bedrijfsterrein of een recreatieterrein, Bliksem! Reclame biedt voor elk type bedrijf altijd een passende oplossing.

 

Binnen bewegwijzering

Bordjes met hierop de juiste route en vermeldingen binnen een bedrijf is praktisch.
Daarnaast kan het ook gerelateerd zijn aan verplichte richtlijnen. Handig voor klanten en relaties die op bezoek komen, maar ook onmisbaar in openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld scholen of zorginstellingen. Door middel van een goede aanduidingsborden vinden de bezoekers hun weg in het gebouw.

Ook voor veiligheid zijn borden enorm belangrijk. Waar is de nooduitgang bijvoorbeeld? Deze horen ook in het donker goed zichtbaar te zijn.  Ook hier hebben we passende oplossingen voor. Zowel bordjes als stickers kunnen snel geleverd worden.

 

Wil je meer informatie over bewegwijzering?

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.