Belettering trekkers en trailer van t Blik European Truck en Trailer Rental Friesland-02 voor trekkers en trailer van t Blik European Truck en Trailer Rental Friesland

Autobelettering

Herkenbaar de weg op met voertuigreclame

Autobelettering nodig? Voertuigreclame is één van de beste manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Maak daarom van jouw auto een mobiel visitekaartje, laat je logo en boodschap op je voertuig aanbrengen  en vergroot de naamsbekendheid!

Bliksem! Reclame verzorgt voertuigreclame voor alle types (bedrijfs-)voertuigen. Van personenauto tot bestelbus, bakwagen of vrachtauto, maar ook boten,  scooters en bakfietsen.

Bij Bliksem! Reclame is veel mogelijk: van het subtiel aanbrengen van jouw logo tot een volledige carwrap. Belangrijk is dat jouw boodschap opvalt! Soms is een tekst voldoende en soms wordt de boodschap pas duidelijk wanneer er een ondersteunende afbeelding wordt gebruikt. Benieuwd wat het beste bij jou past?

Fietskrat voorzien van belettering - voertuigbelettering

Wij zijn totaalleverancier en verzorgen graag het gehele proces van ontwerp, productie tot montage.  Het aanbrengen van de belettering doen we in onze eigen werkplaats of desgewenst op locatie.

Magneetborden en magneetplaten
Wil je met autoreclame rijden waar en wanneer jij dat wilt? Wij leveren flexibele magneetborden voor op de portieren van jouw auto. Deze borden kun je gemakkelijk van de auto verwijderen en weer opnieuw gebruiken.

Autobelettering van bus en aanhangwagen van de Busman

Meer weten over voertuigreclame?
Wil je meer weten over autobelettering? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Je kunt ons bellen via 0513 – 745253 of een e-mail sturen naar info@bliksem-reclame.nl