Logo Bliksem!
Jubileum_spandoek_Bliksem_Reclame

Na corona een jubileum vieren

‘We mogen weer!’ Deze zin hoor je nu overal. En wat is dat geweldig. Dit betekent ook dat we alle gemiste feestjes van de afgelopen tijd kunnen inhalen. Je zult maar net in corona-tijd een jubileum gehad hebben, als bedrijf een mijlpaal bereikt of als werknemer met pensioen zijn gegaan. Het was natuurlijk een tijd lang niet mogelijk om dit te vieren. Toch kun je dit soort bijzondere gebeurtenissen niet zomaar voorbij laten gaan.

Dit is dan ook hét moment om iets te vieren. Zet alle collega’s die iets bijzonders hebben bereikt de afgelopen 2 jaar eens goed in het zonnetje. Of misschien hebben jullie als bedrijf nog wel een jubileum in te halen?

Waarom worden jubilea steeds zeldzamer?

Jubilea op het werk worden steeds zeldzamer. Werknemers zijn steeds minder honkvast en werkgevers worden zuiniger met het geven van vaste contracten. Ook zijn er door reorganisaties veel toekomstige jubilea afgekapt. Opvallend is wel dat ondanks de ‘job-hoppende’ werknemers, de vele flex-contracten en reorganisaties er toch nog steeds een flink aantal honkvaste werknemers zijn. Bijna 1 op de 3 werknemers zit toch al tien jaar of langer bij dezelfde baas.

Welke jubilea jaren vieren we?

Vroeger werden vooral 25 jaar en 40 jaar groots gevierd op het werk. Omdat deze jubilea steeds zeldzamer worden, zie je dat er steeds vaker ook bij 10 jaar trouwe dienst wordt stilgestaan. Waar er bij 25 en 40 jaar vaak groots wordt uitgepakt met ook een uitnodiging voor familie, zal het 10 jarige jubileum vaker alleen met collega’s gevierd worden. Bij 10 jaar dan misschien geen groot feest, maar zeker wel een tijd voor een mooi persoonlijk cadeau. Een mooie manier om als werkgever je waardering uit te spreken voor deze mijlpaal.

Als bedrijf is het natuurlijk ook mooi om stil te staan bij een geweldige mijlpaal als 10, 25 of 40 jarig bestaan. Niet alleen leuk om dit te vieren met werknemers, maar ook een mooie manier om dit onder de aandacht te brengen bij relaties, met bijvoorbeeld een mooi relatiegeschenk of evenement.

Persoonlijk cadeau bij een jubileum

Bij een jubileum, pensioen of mijlpaal hoort een cadeau. Een bloemetje en een envelop zijn natuurlijk snel geregeld, maar het is veel leuker om iets persoonlijks te geven. Een cadeau dat tevens een mooie herinnering is aan deze bijzondere dag.

De traditionele cadeaus van vroeger zoals een gouden horloge of een vulpen met inscriptie worden bijna niet meer gegeven. Toch wordt een persoonlijk cadeau erg gewaardeerd door werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een mooi gegraveerd glas met felicitaties of een robuuste houten borrelplank met persoonlijke tekst.  Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om een persoonlijk cadeau te laten graveren, bedrukken of borduren. Wij denken graag met je mee om het perfecte cadeau te vinden om deze bijzondere dag een gouden randje te geven.

Jubileum spandoek

Een jubileum of pensionering is natuurlijk niet compleet zonder een fantastisch spandoek. Verras de jubilaris met een groot spandoek op een opvallende plek. Voorzien van een foto en grappige tekst maak je iedereen deelgenoot van deze mijlpaal. Een spandoek kan in diverse afmetingen. De grootte is natuurlijk afhankelijk van de plek waar je hem ophangt. Één ding is zeker, met een geweldig spandoek zal het niemand ontgaan dat er een feestje te vieren is.

Een jubileum speldje

Vroeger kregen veel jubilarissen ook een zilveren of gouden speldje bij hun jubileum. Dit is een cadeau dat niet meer helemaal van deze tijd is. Toch is het idee erachter wel erg leuk. Door het speldje te dragen op het werk is de prestatie voor iedereen zichtbaar. Als alternatief voor de gouden speld, maar met hetzelfde leuke idee erachter, maakten we onlangs een mooie pin voor een werknemer van een vakantiepark.

Jubileum speldje Bliksem

Voor elke feestelijke gelegenheid op het werk ben je bij Bliksem! aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee voor een mooi persoonlijk cadeau als fijne herinnering bij een pensionering, een geweldig spandoek bij een jubileum of een relatiegeschenk om een bijzondere mijlpaal te vieren. Meer informatie? Bel 0513-745253, vul onderstaand formulier in of mail naar info@bliksem-reclame.nl

Neem gemakkelijk contact met ons op:

Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Deel dit bericht

Hey Vakvrouw!

HEY VAKVROUW! Ook al is er de laatste tijd veel te doen over gendergelijkheid op de werkvloer, voor werkkleding werkt het juist andersom. Weg met

Lees verder »